0
Winkelwagen is nog leeg.
Startpagina » 

Privacybeleid

 » 

Privacybeleid

Privacybeleid

We begrijpen dat u schelen hoe uw informatie wordt gebruikt en gedeeld. Wij waarderen uw vertrouwen dat we deze kwestie met de nodige voorzichtigheid en gevoeligheid te behandelen. Deze verklaring zal ons privacybeleid uit te leggen.

Als u onze winkel te bezoeken, moet u deze privacyverklaring te accepteren.
-Wat Persoonlijke gegevens die wij van de klant?
- Zullen we delen de ontvangen informatie met anderen?
- Hoe zit het met mijn informatie veilig?
- Wat zijn derden adverteerders en links naar andere sites?
- Welke informatie kan ik toegang?
- Wat zijn mijn opties?
- Kunnen kinderen om onze site te gebruiken?
- Gebruiksvoorwaarden, verklaring en revisie.
- Het verzamelen van informatie bijvoorbeeld.
- Welke persoonlijke gegevens verzamelen wij van de klant?

De informatie die wij verzamelen zal ons helpen om de klant shopping ervaring op onze winkel te verbeteren. Wij zullen de volgende informatie te verzamelen:

- Informatie verstrekt door de klant
- Auto-informatie verzameld. We verzamelen wat informatie als je ingelogd in Hoewel we niet kunnen bieden persoonlijke service in deze situatie, willen wij u herinneren aan het bestaan ​​van deze technologieën.

Wanneer uw browser toegang te krijgen tot de informatie die wij ontvangen en sla uw wanneer inloggen op onze website of enige andere informatie die ons (Raadpleeg de informatie die voorbeelden die we verzamelen aan het eind van deze verklaring). U kunt ervoor kiezen bepaalde informatie niet te verstrekken, maar dan kunt u deze site niet veel van de kenmerken van de diensten te gebruiken. Wij gebruiken de door u verstrekte informatie tijdig te reageren op uw wensen, op maat gemaakt voor uw toekomstige aankopen, om ons product inventaris en de communicatie te verbeteren met je mee.

Zullen we delen de ontvangen informatie met anderen?

klantinformatie is een belangrijk onderdeel van ons bedrijf. We zullen nooit de informatie te verkopen aan anyone.We alleen de klantinformatie met de betrokken bedrijven volgens privé beleid of de daarmee verband houdende beschermende beleid te delen.

- Onze business partner
de service van derden partij
Sales promotion: Zorg voor sales promotion kans om onze klanten. We zullen niet geef uw ID en het adres van de bepaalde onderneming in deze situatie.
Bescherming: Met betrekking tot de naleving van het recht, uitvoering van onze conditie van het gebruik of andere beleid, bescherming van het eigendom en de rechten van onze klanten, kunnen we uw account of andere persoonlijke informatie bekend te maken. Dit is om illegale probleem te voorkomen, om kredietrisico's te verminderen. Maar uiteraard de bovenstaande situaties kunnen niet worden beschouwd als de poging tot het verkopen, verhuren, delen of andere manier om persoonlijke gegevens openbaar te maken.
Voorwaarde voor uw akkoord: In aanvulling op het bovenstaande bepalingen, wanneer informatie over u aan derden mag worden gemaakt, u krijgt hiervan een melding en kunt u de mogelijkheid om te kiezen deze informatie niet met derden te delen. Voor een duurzame ontwikkeling van ons bedrijf, kunnen wij verkopen of kopen winkels, dochterondernemingen of business units. Bij dergelijke transacties, klantinformatie over het algemeen is het deel van de overdracht van de activa van de onderneming; Echter, deze gegevens (tenzij de cliënt instemt met de andere overeenkomst te maken) is nog onderworpen aan de overdracht van reeds bestaande verbintenissen om privacy statement. Bovendien is dit privé-beleid niet van toepassing op deze derden adverteerders en site van derden informatie praktijken.

We zullen samen met registratie op de site met ons op voor zakelijke samenwerking bij promotionele activiteiten of om producten en diensten te leveren op onze website leverancier of gekoppeld aan onze website exploitanten naar andere websites kunnen klanten te identificeren om persoonlijke informatie te delen; bent u in staat om te bepalen wanneer zal derden handelaren te betrekken.

Hoe veilig is mijn gegevens?

 
In de informatie-uitwisseling proces, maken we gebruik van het netwerk laag van beveiliging via de software (SSL) voor het versleutelen van de informatie die u met het oog op de veiligheid van uw gegevens te beschermen in te voeren.
- Het is zeer belangrijk Voorkom onbevoegd gebruik van uw wachtwoord of toegang krijgen tot uw computer. Daarom moet u ervoor zorgen dat u zich afmeldt onmiddellijk nadat een computer deelt met anderen.

Wat voor soort informatie kan ik toegang?

Onze site geeft u toegang tot uw account en de interactieve informatie over de website, het doel van het bezoek is beperkt tot de accountgegevens onder bepaalde omstandigheden te lezen en bij te werken.

Wat zijn mijn opties?

- Zoals hierboven vermeld, ook al bent u verplicht om informatie bij de aanschaf of het gebruik van bepaalde functies van onze website aan te bieden; U kunt er altijd voor kiezen deze informatie niet te verstrekken. U kunt toevoegen of bepaalde informatie over uw account bij te werken. Wanneer u informatie bij te werken, hebben we meestal een kopie van de oorspronkelijke informatie-bestand.

- Daarnaast kunt u in de buurt of verwijderen van de browser add-ons voor soortgelijke gegevens te gebruiken (zoals Flash cookies) door het veranderen van de browser add-ons (browser add-ons) van de instellingen, of door een bezoek aan de website van de fabrikant.

Moeten we ervoor dat kinderen om onze site te gebruiken?

- We hebben geen producten te verkopen aan kinderen. Wij verkopen alleen producten voor kinderen tot volwassenen. Als je jonger bent dan 18 jaar, kunt u onze website niet te gebruiken zonder je ouders of verzorgers.

Gebruiksvoorwaarden statement en herziening

Als u ervoor kiest om onze site bezoekt, zal uw bezoek en aanverwante geschillen worden onderworpen aan deze privacyverklaring en onze gebruiksvoorwaarden, met inbegrip van beperkingen op schade, arbitrage van geschillen en de van toepassing zijnde wetten van de Volksrepubliek China. Als u vragen heeft over onze privacy, neem dan contact met ons op en maken de volledige beschrijving, zullen we proberen om het op te lossen.

Onze zakelijke dienstverlening verandering van tijd tot tijd, en onze privacyverklaring en voorwaarden voor het gebruik ook veranderen. Wij zullen u regelmatig aan herinneren dat onze verklaringen en voorwaarden via e-mail, tenzij u ons opdracht niet te doen, maar je moet altijd terecht op onze website voor recente veranderingen. Tenzij anders vermeld, is onze huidige Privacy Policy is van toepassing op ons over u en al uw accountgegevens. Wij houden onze verplichtingen, zullen we geen grote veranderingen die het niveau van bescherming van de klant informatie aan ons beleid en praktijken te verminderen zonder dat de klant het eens te maken.

De door u verstrekte informatie

- U kunt ons bieden de meeste informatie via uw zoektocht en aankoop.

- Bijvoorbeeld, u zoeken product, een bestelling plaatst via onze site; verschaffen informatie in uw account of 'mijn instelling', telefoontje, e-mail of andere communicatie.

- Als gevolg van deze besluiten, kunt u ons bieden, zoals uw naam, adres en telefoonnummer, betalingsgegevens, de geadresseerde, met inbegrip van hun adressen en telefoonnummers, e-mail ons met commentaar en inhoud, persoonlijke instellingen in de zelf- introductie of foto's, alsmede financiële en andere persoonlijke informatie.

U kunt eenvoudig toegang tot de informatie via de Onze website bevat de meest recente informatie over bestellingen, persoonlijk identificeerbare informatie (zoals naam, e-mail, wachtwoord, adresboek, etc.), de betaling instellingen (inclusief credit card informatie) en ga zo maar door.